Unieke posters die jouw interieur compleet maken | MijnHONCK

MijnHONCK ontwerpt gepersonaliseerde posters voor jouw interieur.

Gepersonaliseerde stadskaarten en huisportretten bestel je bij MijnHONCK

Posters zijn ideaal om een ruimte net wat sfeervoller te maken. Maar een poster vinden die perfect aansluit bij jouw eigen huis, interieur en smaak, kan nog best lastig zijn. MijnHONCK heeft daar verschillende unieke oplossingen voor!


Gepersonaliseerde stadskaarten

Stadskaarten als poster zijn al een tijdje populair. Vaak zijn dit strakke zwart/wit plattegronden die de stad als een symbool weergeven. Zeker een leuk item om te hebben, maar wat als je meer van kleur houdt of zwart/wit niet in jouw interieur past. Daar heeft MijnHONCK een oplossing voor. Je kan uit verschillende kleurenthema’s kiezen en kan zelfs je eigen kleuren doorgeven! Zo ontstaat er een uniek ontwerp van jouw favoriete stad in jouw favoriete kleuren. En het kost even veel als de ‘gewone’ stadskaarten. Hoe tof is dat!

Gepersonaliseerde gedetailleerde kleurrijke stadskaart van MijnHONCK

Moderne huisportretten

Ben jij ook zo verliefd op je huis en wil je dit graag met trots laten zien? Een huisportret biedt daar een leuke oplossing voor. MijnHONCK maakt moderne illustraties van huizen waarop de karakteristieke eigenschappen duidelijk naar voren komen. Het zijn pakkende plaatjes die jouw interieur nog persoonlijker maakt. Zo ontwerpt MijnHONCK perspectief aanzichten, gevels en plattegronden.

Gepersonaliseerde unieke moderne huisportretten van MijnHONCK

Combineren met illustraties

MijnHONCK maakt niet alleen stadskaarten en huisportretten, maar kan in principe alles in kaart brengen wat met jouw thuisplaats te maken heeft. Je kan kiezen om je huis, straat, wijk, stad, provincie en/of land in kaart te laten brengen. Zo ontstaan leuke persoonlijke posters en heb je ook nog de mogelijkheid om ze te combineren!

Combineer je favoriete MijnHONCK illustraties